En midsommarnattsdröm

Midsommar blev som vanligt underbar. Att börja lunchtiden med tårta är inte illa och bättre blev det.
Lekarna i år var av det mer avancerade slaget och började med en tipsrunda där vi skulle svara på frågor om vem i sällskapet som var mest musikalisk, uthållig, vem som var starkast och så vidare. Därefter möttes vi i olika dueller och jag korades bland annat som mest uthållig när vi, likt leken i Robinson, skulle balansera med en fot på en planka under så lång tid som möjligt.
Patrik sjöng under största delen av dagen på låten som jag trodde var begravd sen länge, kommer ni ihåg gummiboll-låten? Den har blivit högaktuell i och med Sarahs bulle i ugnen, själv jobbar jag på alternativa låtar i detta tema till nästa gång vi ses. Gummibollåten är nämligen omöjlig att få ur huvudet när man en gång nynnat på de få tonerna.
Barbaque, krokodilsallad, potatissallad och lite annat smått och gott som hör midsommar till, följde och kvällen avslutades med drinkar och diverse godsaker.
Borden flyttades under dagen ut, in, under terassen, till framsidan och vi hann med ett par skurar, lite solstrålar och en kall vind - en riktig midsommarafton.

---

Nationalteatern, Livet är en fest

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0