Den där boken bitternågonting?

Ett eventuellt dåligt midsommarväder ("det är klart det kommer bli dåligt, kommer ni ihåg förra sommaren?") och bittra tongångar över sveriges korta visit under EM, präglade fikarummets konversationer.
Herre. Käre. Gud. Ju färre lag, desto bättre lag, ger bättre kvalitet på matcherna. Och faktum är att smhi ("dem kan man aaldrig lita på") lovat fint väder här på ostkusten. Abisko ska få tio grader och moln/regn, i say no more.. Sådär, ja. Jag lyckades nog få över mig själv på den fina sidan igen.

Det finns vänner som försvinner så fort man presenterar sig som flickvän/pojkvän. Det ska mysas ihop, ses på film, man ska gå promenader, laga mat, dricka vin, gå på bio, träna och så vidare.
Emelie och jag bestämde oss för att överraska vår vapendragare M, som försvunnit i sin par-dvala, med glass och fruktsallad. Väl framme, ringde vi på klockan ett par gånger, men det hjälpte inte, dörren förblev stängd och låst. Lite smått irriterade var vi tvungna att ringa M för att avslöja vår överraskning och se om de möjligtvis befann sig i närheten och kanske hade lite rum över för glass. Fika hos svärföräldrarna på en torsdagseftermiddag, blev svaret. Jaja. Men glassen var ju god...

---

Tiger Lou, The Sound of Crickets

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0