Framme nu

Så var man då äntligen framme. Eller, ja, framme har man ju varit ett tag men då internet gett upp, försvinner man lätt. Skönt att vara tillbaka till isolationen framför skärmen, alltså.

Boendet, då? Jo, rummet är faktiskt mysigt, korridoren som jag delar med 4 andra (5 to be), likaså. Här bor:

Gustav - Går i sin pappas fotspår och studerar teknisk fysik. Även om detta inte alls är hans största intresse - det är nämligen att gå barfota och äta blodpudding - har han ändå för avsikt att fortsätta sin utbildning. Trots att han kuggat på alla tentor och missat första omtentan.

Cecilia  - Åkte till Spanien för att läsa spanska, träffade sin lärare ute sista kvällen, höll kontakt via internet, där de efter ett års intensiv mail- och skypekontakt, bestämde sig för att gifta sig. Bröllopet hölls i Spanien och därefter följde ett år med ytterligare mail- och skypekontakt, då läraren flyttat till Japan. Precis hemkommen efter ett halvår i Japan, ska hon nu lära sig att tala rent. Ja, hon ska bli logoped, alltså.

Martin - Jobbar. Tydligen ganska halvhjärtat, men dock. Jobbar. Och bor i studentkorridor. Sen fyra år tillbaka...

Nils (?) - . Ingen uppfattning om denna varelse, då jag aldrig mött honom. Tydligen är han i rummet största delen av tiden, men hans ointresse av socialt utbyte, gör att han sällan ses i de gemensamma utrymmen.

Ja, vilket gäng...

---

I'm from Barcelona, We're From Barcelona


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0